Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Jachranka
Obowiązki:
- Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami
- Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji
- Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację
- Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
Wymagania:
- Doświadczenie w branży hotelarskiej na stanowisku kierowniczym – warunek konieczny
- Radość pracy z drugim człowiekiem, radzenie sobie z zarządzaniem, planowaniem pracy
- Doskonała organizacja pracy własnej
- Nauka nowych rzeczy nie jest przeszkodą a motywacją i ambicją
- Mile widziana, znajomość programów: Fidelio MS, Materials Control
- Zdolności analityczne, inicjatywa
Oferujemy:
- Praca w zespole otwartym na ludzi
- Zapewnimy przejrzyste zasady wynagradzania w oparciu o posiadane kompetencje i doświadczenie
- Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
- Dołączenie do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
- Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
- Program emerytalny
- Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe
- Możliwość rozwoju zawodowego
Najnowsze komentarze