Kierownik Restauracji

Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Jachranka
Obowiązki:
  • Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami
  • Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji
  • Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację
  • Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy  
Wymagania:
  • Doświadczenie w branży hotelarskiej na stanowisku kierowniczym – warunek konieczny
  • Radość pracy z drugim człowiekiem, radzenie sobie z zarządzaniem, planowaniem pracy
  • Doskonała organizacja pracy własnej
  • Nauka nowych rzeczy nie jest przeszkodą a motywacją i ambicją
  • Mile widziana, znajomość programów: Fidelio MS, Materials Control
  • Zdolności analityczne, inicjatywa
Oferujemy:
  • Praca w zespole otwartym na ludzi 
  • Zapewnimy przejrzyste zasady wynagradzania w oparciu o posiadane kompetencje i doświadczenie
  • Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
  • Dołączenie do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
  • Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
  • Program emerytalny
  • Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Inżynier budowy

dzisiaj

Spravia sp. z o. o.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Specjalista / Specjalistka ds. Rekrutacji F2F

dzisiaj

STOWARZYSZENIE POLSKI KOMITET NARODOWY UNICEF

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy