Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/04122
OBOWIĄZKI:
kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: umiejętność dbania o porządek
Uprawnienia: Książeczka sanepidowska
Uprawnienia: dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności


Wymagania inne:

RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogówmiejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawawykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowezakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Najnowsze oferty pracy:

Key Account Manager

dzisiaj

Elanders Polska Sp. z o.o.

mazowieckie / Płońsk

Więcej informacji

Specjalista ds. Kadrowo-Płacowych

dzisiaj

Przedsiębiorstwo Budownictwa Wodnego w Warszawie S.A.

mazowieckie / Warszawa, ul. Modlińska 17

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Kucharz

dzisiaj

BOGUMIŁA HAŁACZKIEWICZ BAR U RYBAKA

mazowieckie / Wola Brwileńska

Utrzymanie porządku i higieny w kuchni, przestrzeganie przepisów bhp. Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie...

Więcej informacji

Kucharz

dzisiaj

PODWÓJNE STANDARDY Anna Rutka

mazowieckie / Żyrardów, ul. Stefana Okrzei 54B

dbanie o stanowisko pracy wydawanie dań ciepłych i zimnych udział w procesie produkcyjnym dań Wymagany staż pracy minimum rok Wykształcenie: zasadnicze...

Więcej informacji