Manager Restauracji

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce
Zadania:
  • Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
  • Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
  • Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
  • Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
  • Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
  • Zarządzanie finansami restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
  • Umiejętność szkolenia personelu.
  • Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
  • Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
Oferujemy:
  • Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
  • Pracę zmianową (system 2/2).
  • Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
  • Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
  • Pracę w dynamicznym zespole.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Psycholog

dzisiaj

FUNDACJA IDYLLA

mazowieckie / Ignaców (pow. miński, gm. Mińsk Mazowiecki)

Więcej informacji

Specjalista ds. BHP i p.poż.

dzisiaj

BZK Alco S.A.

mazowieckie / Janików

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Manager Restauracji

dzisiaj

BROFAKTURA

mazowieckie / Siedlce

Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez...

Więcej informacji

Menedżer - branża gastronomiczna

wczoraj

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Pozyskiwanie klientów, tworzenie ofert, podtrzymywanie relacji z klientami - branża gastronomiczna. Wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku....

Więcej informacji