Manager Restauracji

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce
Zadania:
  • Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
  • Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
  • Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
  • Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
  • Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
  • Zarządzanie finansami restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
  • Umiejętność szkolenia personelu.
  • Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
  • Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
Oferujemy:
  • Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
  • Pracę zmianową (system 2/2).
  • Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
  • Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
  • Pracę w dynamicznym zespole.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Doradca Klienta Biznesowego (obsługa w j. rumuńskim)

wczoraj

TTEC

mazowieckie / Warszawa, Śródmieście

Więcej informacji

Doradca Klienta Biznesowego z językiem niemieckim

wczoraj

TTEC

mazowieckie / Warszawa, Śródmieście

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Menedżer - branża gastronomiczna

2025-06-23

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Pozyskiwanie klientów, tworzenie ofert, podtrzymywanie relacji z klientami - branża gastronomiczna. Wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku....

Więcej informacji

Manager Kawiarni

2025-06-22

FUNDACJA IDYLLA

mazowieckie / Warszawa, Praga-Północ

Opis stanowiska: Sprawne zarządzanie codzienną działalnością kawiarni. Zarządzanie zespołem w taki sposób, aby każdy czuł się mile widziany i...

Więcej informacji