realizowanie zadań zgodnie z planem produkcyjnym; wykładanie towarów na taśmę produkcyjną; pakowanie i etykietowanie wyrobów gotowych; obsługiwanie niezbędnych maszyn i urządzeń produkcyjnych; konserwowanie i kontrola techniczna sprawności maszyn i urządzeń produkcyjnych; zgłaszanie awarii urządzeń i maszyn znajdujących się na hali produkcyjnej bezpośredniemu przełożonemu; realizowanie planów produkcyjnych według odgórnie ustalonych wytycznych; dbanie o ciągłość procesu produkcyjnego i standardy jakościowe produkowanych wyrobów; nadzorowanie stanu zaopatrzenia wsurowce i półprodukty; bieżące wypełnienie dokumentacji wymaganej na stanowisku pracy;przeprowadzanie kontroli jakości produkowanych wyrobów; przestrzeganie zasad ergonomii oraz przepisów bhp, ochrony ppoż. i ochrony środowiska
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: dobra organizacja pracy, komunikatywność
Uprawnienia: obsługa maszyn
Uprawnienia: znajomość receptur kebabu tureckiego
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : doskonały stan zdrowia i umiejętność wytrwania w pozycji stojącej przez wiele godzin pracy[Umiejętność 1] : umiejętność marynowania mięsa, sporządzania mieszkanki przypraw do potraw zgodnie z instrukcją
Miejsce pracy:Duchnice
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Najnowsze komentarze