Szef kuchni (kuchmistrz) k/m

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Szef kuchni (kuchmistrz) k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/24/15394
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie japońskich potraw zgodnie ze standardami menu- kontrola jakości produktów- zakup produktów- przestrzeganie norm i standardów sanitarnych- utrzymanie czystości w miejscu pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych


Wymagania inne:

Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego.Nieregularne godziny pracy.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 43 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Najnowsze oferty pracy:

Technolog żywności

dzisiaj

ManpowerGroup

mazowieckie / Błędów

Więcej informacji

Specjalista ds. BHP

dzisiaj

PKO Bank Polski

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef kuchni

2024-12-20

CFI Hotels Group

mazowieckie / Warszawa

Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte,...

Więcej informacji