Intendent k/m

Ogłoszenie numer: 10067188, z dnia 2025-08-03

Intendent k/m

Miejsce pracy: Warszawa

Nr Ref.: StPr/25/07489

 

Opis stanowiska

  • Koordynacja współpracy między szkołą a ajentem w zakresie realizacji umowy dotyczącej żywienia uczniów.
  • Monitorowanie zgodności jadłospisów z wymaganiami żywienia dzieci i młodzieży.
  • Opiniowanie jadłospisów pod kątem potrzeb uczniów oraz przepisów sanitarno-żywieniowych.
  • Przekazywanie ajentowi informacji o indywidualnych dietach i potrzebach uczniów (na podstawie zgłoszeń rodziców lub zaleceń lekarskich).
  • Bieżąca kontrola jakości i ilości wydawanych posiłków.
  • Zgłaszanie nieprawidłowości i uwag dotyczących żywienia Dyrektorowi Szkoły oraz ajentowi.
  • Monitorowanie przestrzegania zasad higieny, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i procedur HACCP przez ajenta i jego pracowników.
  • Obsługa techniczna i administracyjna systemu Zamów Posiłek (lub innego systemu elektronicznego do zamawiania obiadów). Wprowadzanie i aktualizacja danych uczniów korzystających z obiadów.
  • Monitorowanie i zatwierdzanie zgłoszeń oraz rozliczeń w systemie.
  • Udzielanie informacji i wsparcia rodzicom oraz pracownikom szkoły w zakresie korzystania z aplikacji.

Wymagania

  • Wykształcenie średnie ogólnokształcące.
  • Obsługa finansowo-księgowa
  • Biegła znajomość języka polskiego.
  • Godz. pracy: 8:00-16:00.

Oferujemy

  • Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto: od 4 780 PLN + dodatek motywacyjny, dodatek za wysługę lat
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Główny Specjalista / Główna Specjalistka w Wydziale Eksploatacji

dzisiaj

Polskie Koleje Państwowe S.A.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Pielęgniarka / Pielęgniarz

dzisiaj

LUX MED Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Intendent

2025-07-30

Szkoła Podstawowa nr 3 im. Jana Pawła II

mazowieckie / Mińsk Mazowiecki

Zamawianie żywności do stołówki, Kierowanie żywieniem w placówce oraz sprawowanie fachowego nadzoru nad przygotowaniem posiłków, Utrzymywanie kosztów...

Więcej informacji