Kasjer-sprzedawca k/m

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kasjer-sprzedawca k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/05111
OBOWIĄZKI:
obsługa klienta, obsługa krajalnicy, obsługa wagi, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie dostaw, towarowanie sklepu.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kasjer handlowy (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący


Wymagania inne:

Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, co najmniej 6 m-cy doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość języka polskiego, podstawowa znajomość języka angielskiego.Praca w godzinach 8.00-16.00 oraz 13.30-21.30 - nieregularne godziny pracy.Umowa zlecenie, możliwość pracy na 1/2 etatu, możliwość podjecia zatrudnienia na podstawie umowy o pracę w późniejszym czasie.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Najnowsze oferty pracy:

Magazynier - magazyn części

dzisiaj

TOYOTA Material Handling Polska Sp. z o.o.

mazowieckie / Jaktorów, ul. Potockiego 1 A

Więcej informacji

Stażysta / Stażystka do procesu reklamacji

dzisiaj

TOYOTA Material Handling Polska Sp. z o.o.

mazowieckie / Jaktorów, ul. Potockiego 1 A

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Pracownik Sklepu

dzisiaj

FRAC BIS Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, Mokotów, Stegny, ul. Soczi 6a

Szukamy energicznych, pracowitych osób które chcą się rozwijać. Jeśli masz chęci do pracy - dołącz do nas! badanie sanitarno-epidemiologiczne...

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ

mazowieckie / Dębe Wielkie

Twoje zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi Klientów zgodnie ze standardami firmy dbałość właściwą ekspozycję towarów - mięso, wędliny, sery...

Więcej informacji