Kierownik Gastronomii

Hotel Warszawianka, Centrum Kongresowe w Jachrance w związku z dalszym intensywnym rozwojem, poszukuje kandydata/kandydatki na stanowisko:

Kierownik Gastronomii
Miejsce pracy: Jachranka
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie zespołem serwisu gastronomicznego w Dziale Gastronomii,
  • Utrzymywanie najwyższej jakości obsługi Gościa i dbanie o pozytywny wizerunek Hotelu,
  • Nadzór nad przestrzeganiem standardów i procedur obowiązujących w Hotelu,
  • Budowanie zawsze pozytywnych relacji z Gośćmi Hotelu oraz Załogą,
  • Ustalanie grafiku pracy, planowanie i delegowanie zadań,
  • Organizowanie i prowadzenie szkoleń dla podległego personelu.
Oczekiwania:
  • Doświadczenie w branży hotelarskiej na podobnym lub analogicznym stanowisku,
  • Pasja i zaangażowanie, pozytywna energia oraz dążenie do najwyższych standardów obsługi Gościa Hotelowego,
  • Bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność delegowania,
  • Elastyczność, operatywność, kreatywność.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Program Emerytalny,
  • Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
  • Program Rekomendacji Pracowników,
  • Prywatna Opieka Medyczna,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Kierownik Wydziału Koordynacji Technicznej

dzisiaj

AMW TBS „KWATERA” Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Specjalista ds. sprzedaży elektronicznej

dzisiaj

Zakłady Chemiczne ANSER Sp. z o.o.

mazowieckie / Wiskitki

Więcej informacji
Więcej ofert pracy