Kierownik gastronomii

Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Kierownik gastronomii
Miejsce pracy: Sierpc
Numer: StPr/25/0283
OBOWIĄZKI:
nadzór nad jakością oraz prawidłową realizacją procedur gastronomicznych; praca w godz. 06.00-14.00; 14.00-22.00
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

mile widziane doświadczenie zawodowe, wynagrodzenie uzależnione od posiadanych umiejętności i kwalifikacji.

Miejsce pracy:

Sierpc


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 7 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu

Najnowsze oferty pracy:

Asystent / Asystentka ds. kontroli jakości i ochrony środowiska

dzisiaj

Elanders Polska Sp. z o.o.

mazowieckie / Płońsk

Więcej informacji

Kierownik robót branżowych – infrastruktura

dzisiaj

FABE POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Dyrektor ds. Rozwoju Spółki i Ekspansji sieci gastronomicznej

2025-05-06

HR Solutions Group Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa

Zakres obowiązków: Rozwój biznesu i ekspansja: Poszukiwanie i analiza nowych lokalizacji inwestycyjnych w Polsce. Koordynacja otwarć nowych punktów...

Więcej informacji

Dyrektor ds. Rozwoju i Ekspansji

2025-05-01

Klient portalu Praca.pl

mazowieckie / Warszawa

Poszukiwanie nowych lokalizacji inwestycyjnych w Polsce. Koordynacja otwarcia nowych punktów gastronomicznych. Współpraca z doradcami finansowymi w...

Więcej informacji