Kierownik Lokalu Gastronomicznego

Ogłoszenie numer: 10019071, z dnia 2025-07-12

Klient portalu Praca.pl

Kierownik Lokalu Gastronomicznego

Miejsce pracy: Warszawa

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie działalnością kantyny pracowniczej, zapewnienie jakości obsługi i posiłków,
  • Organizacja pracy zespołu, planowanie grafików, delegowanie zadań, motywowanie pracowników,
  • Nadzór nad przygotowaniem i wydawaniem posiłków zgodnie z standardami jakości i higieny,
  • Monitorowanie zapasów, składanie zamówień, kontrola dostaw,
  • Kontrola kosztów, optymalizacja zużycia surowców, utrzymanie poziomu Food Cost,
  • Współpraca z dostawcami i działem zakupów w zakresie zaopatrzenia i jakości produktów,
  • Przestrzeganie przepisów BHP i HACCP,
  • Raportowanie wyników operacyjnych i finansowych.

Wymagania

  • Doświadczenie w gastronomii, preferowane na stanowiskach w kantynach lub cateringu,
  • Zarządzanie zespołem, organizacja pracy,
  • Znajomość zasad gospodarki magazynowej, kontroli kosztów, obsługa Gastro Chef mile widziana,
  • Znajomość standardów HACCP,
  • Samodzielność, odpowiedzialność, nastawienie na jakość.

Oferujemy

  • Umowa o pracę na pełny etat,
  • Samodzielność działania w międzynarodowej organizacji,
  • Możliwości rozwoju, nabywanie nowych kompetencji,
  • Pakiet szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista ds. Sprzedaży Energetycznej

dzisiaj

Praca.pl

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Sprzedawca działu mięsno-wędliniarskiego

dzisiaj

Klient portalu Praca.pl

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy