Kucharz k/m

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kucharz k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/07686
OBOWIĄZKI:
1. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami żywienia dzieci i młodzieży.2. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania wychowanków.3. Ścisła współpraca z kierownikiem stołówki w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów.4. Kontrola punktów HACCAP.5. Nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wykształcenie: średnie zawodowe
Uprawnienia: doświadczenie w branzy gastronomicznej


Wymagania inne:

Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe; 3-letnie doświadczenie na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Znajomość kuchni tradycyjnej oraz wegetariańskiej. Znajomość przepisów HACCP. Umiejętność szybkiego przyswajania przepisów. Umiejętność pracy zespołowej. Dobra organizacja pracy własnej. Umiejętność radzenia sobie przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków.Praca zmianowa w godz. 6:00-21:00.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista / Specjalistka ds. obsługi klienta z językiem niemieckim

dzisiaj

Concentrix

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Brygadzista serwisu sprzątającego

dzisiaj

ISS Facility Services Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, ul. Postępu

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Kucharz / Kucharka

dzisiaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

mazowieckie / Ząbki

Oferujemy: Stabilną prace w zgranym zespole Pracę od poniedziałku do piątku, w systemie elastycznym godzinowo Umowa zlecenie z możliwością przejścia na...

Więcej informacji

Kucharz

wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Mławie

mazowieckie / Mława

przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującą recepturą Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:

Więcej informacji