Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Kucharz
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/04122
OBOWIĄZKI:
kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
Uprawnienia: dokładność, skrupulatność i sumienność w wykonywaniu czynności
Uprawnienia: umiejętność dbania o porządek
Uprawnienia: Książeczka sanepidowska


Wymagania inne:

RW/15/2025- szukamy kandydatów bez nałogówmiejsce pracy ul. Patriotów 20/22 Warszawawykształcenie średnie zawodowe ewentualnie zawodowezakres obowiązków: kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny tzn. piec konwekcyjno-parowy, dba o sprzęt, konserwuje i czyści używane narzędzia, dba o jakość i zgodność produktów, utrzymuje standardy higieniczne i bezpieczeństwa pracy, współpracuje z innymi kucharzami.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

Najnowsze oferty pracy:

Pracownik Ochrony - obiekty handlowe

dzisiaj

Securitas Polska

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Pracownik Ochrony - obiekty handlowe

dzisiaj

Securitas Polska

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Kucharz

wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie

mazowieckie / Piaseczno

REF DOP Zakres:- przygotowywanie posiłków do cateringu, Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Więcej informacji

Kucharz

2025-06-09

Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

mazowieckie / Warszawa

kucharz produkcyjny przygotowuje składniki zgodnie z recepturami, obrabia surowce, przygotowuje świeże makarony i sosy, obsługuje sprzęt gastronomiczny...

Więcej informacji