Manager Restauracji

Manager Restauracji
Miejsce pracy: Siedlce
Zadania:
  • Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.
  • Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.
  • Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.
  • Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.
  • Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.
  • Zarządzanie finansami restauracji.
Wymagania:
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.
  • Umiejętność szkolenia personelu.
  • Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.
  • Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.
Oferujemy:
  • Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).
  • Pracę zmianową (system 2/2).
  • Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).
  • Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.
  • Pracę w dynamicznym zespole.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Podobne oferty

Manager Restauracji

dzisiaj

Klient portalu Praca.pl

mazowieckie / Siedlce

Zarządzanie restauracją oraz zespołem. Utrzymywanie najwyższej jakości usług. Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu. Współpraca z...

Więcej informacji

Manager Restauracji

2025-05-13

BROFAKTURA

mazowieckie / Siedlce

Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez...

Więcej informacji