przygotowywanie składników; mycie, obieranie i krojenie warzyw oraz mięsa; wsparcie przy przygotowywaniu dań głównych, zup, przystawek i deserów np. poprzez zajęcie się przygotowaniem konkretnego dania; czyszczenie i utrzymanie porządku w kuchni, włączając w to mycie naczyń, sprzątanie powierzchni roboczych i utrzymanie czystości sprzętów kuchennych; przechowywanie i etykietowanie produktów spożywczych oraz dbanie o ich odpowiednie składowanie; wspieranie kucharza w organizacji pracy i koordynacji działań w kuchni np. poprzez wspólne ustalanie harmonogramu dnia/tygodnia pracy, kontrolę jakości produktów i wydawanych dań; pomoc w zaopatrywaniu się w potrzebne produkty i materiały; wykonywanie innych zadań zleconych przez kucharza lub szefa kuchni
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:mile widziana znajomość języka tureckiego, ze względu na fakt, iż współpracownicy w zdecydowanej większości są obywatelami Turcji
Miejsce pracy:Mysiadło
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Najnowsze komentarze