• przygotowywanie zgodnie z wytycznymi: surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych do produkcji różnych wyrobów mleczarskich;• czynny udział w wytwarzaniu wyrobów mleczarskich;• użytkowanie maszyn i urządzeń do przygotowania surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych oraz do produkcji wyrobów mleczarskich;• konfekcjonowanie i magazynowanie oraz ekspediowanie wyrobów mleczarskich;• sprawdzanie wagi i daty produkcji oraz pakowanie produktów;• utrzymanie czystości na stanowisku pracy w trakcie i po zakończeniu pracy tj. mycie i dezynfekcja urządzeń, aparatury, sprzętu i pomieszczeń produkcyjnych;• prowadzenie zapisów z wykonywanych prac zgodnie z procedurami systemu jakości;• przestrzeganie zasad technologii i estetyki wyrobówmleczarskich;
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: Umiejętności uczenia się i rozwiązywania problemów
Uprawnienia: umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Wymagania inne:[Inne] : Znajomość języków obcych bardzo mile widziana w związku z wykonywaniem pracy w zespołach, komunikujących się w językach: - rosyjskim, - turkmenskim, - angielskim,
Miejsce pracy:Baranowo
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30,50 PLN
Najnowsze komentarze