Pracownik Gastronomii do wydawania posiłków

Pracownik Gastronomii do wydawania posiłków
Miejsce pracy: Warszawa, Żoliborz
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.

Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.
 

PRACOWNIK GASTRONOMII

DO WYDAWANIA POSIŁKÓW

Miejscowość: Warszawa/Żoliborz

To oferujemy:
  • Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o prace po okresie próbnym
  • Wynagrodzenie 30 zł/brutto na godzinę
  • Przyjazną atmosferę pracy
  • Zatrudnienie w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Po okresie próbnym pakiet benefitów dla Ciebie i najbliższych m.in. prywatna opieka medyczna, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe
Twoje zadania:
  • Wydawanie posiłków pacjentom oraz zbieranie i mycie naczyń
  • Dbanie o porządek w miejscu pracy
  • Godziny pracy 7:00 – 19:00
  • Praca poniedziałek – niedziela w oparciu o grafik
Oczekujemy:
  • Zaświadczenie z badań sanitarno-epidemiologicznych – wymóg konieczny
  • Orzeczenie z badań na nosicielstwo – wymóg konieczny
  • Chęci do podjęcia pracy na stałe
  • Dokładności i sumienności
  • Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista ds. obsługi klienta linii lotniczych z jęz. niemieckim

dzisiaj

Concentrix

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Travel Advisor with Norwegian

dzisiaj

Concentrix

mazowieckie / Warszawa, Aleja Solidarności 171

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Pomoc kuchenna

wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Węgrowie

mazowieckie / Węgrów

pomoc w przygotowywaniu posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: aktualna książeczka Sanepid Wymagania...

Więcej informacji

Pomoc kuchenna

wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie

mazowieckie / Łubna

przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze...

Więcej informacji