realizowanie zadań zgodnie z planem produkcyjnym;wykładanie towarów na taśmę produkcyjną;pakowanie i etykietowanie wyrobów gotowych;obsługiwanie niezbędnych maszyn i urządzeń produkcyjnych;konserwowanie i kontrola techniczna sprawności maszyn i urządzeń produkcyjnych;zgłaszanie awarii urządzeń i maszyn znajdujących się na hali produkcyjnej bezpośredniemu przełożonemu;realizowanie planów produkcyjnych według odgórnie ustalonych wytycznych;dbanie o ciągłość procesu produkcyjnego i standardy jakościowe produkowanych wyrobów;nadzorowanie stanu zaopatrzenia w surowce i półprodukty;bieżące wypełnienie dokumentacji wymaganej na stanowisku pracy;przeprowadzanie kontroli jakości produkowanych wyrobów;przestrzeganie zasad ergonomii oraz przepisów bhp, ochrony ppoż. i ochrony środowiska
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: G/H) umiejętność przyrządzania kebabu
Uprawnienia: komunikatywność, otwartość, umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: UT) umiejętność obsługi maszyn
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : doskonały stan zdrowia i umiejętność wytrwania w pozycji stojącej przez wiele godzin pracy[Umiejętność 1] : umiejętność marynowania mięsa, sporządzania mieszkanki przypraw do potrwa zgodnie z instrukcją[Godzina zakończenia pracy] : 0:30
Miejsce pracy:Karczew
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Najnowsze komentarze