Pracownik restauracji typu fast-food

Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Pracownik restauracji typu fast-food
Miejsce pracy: Błonie
Numer: StPr/25/0335
OBOWIĄZKI:
Praca w restauracji szybkiej obsługi, przyjmowanie i realizowanie zamówień, smażenie frytek, krojenie mięsa typu kebab, podgrzewanie potraw, obsługa klientów wg określonych standardów, dbanie o czystość w sali jadalnej, obsługa terminala kart płatniczych.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: turecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: uzbecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: gruziński, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany


Wymagania inne:

[Umiejętność 1] : Mile widziana znajomość podstaw kuchni tureckiej[Inne] : Wymagana jest znajomość jednego z wymienionych języków obcych. Języki obce są potrzebne dla nawiązania kontaktu ze współpracownikami.

Miejsce pracy:

Błonie


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista ds. Sprzedaży Usług Szkoleniowych

dzisiaj

Asseco Data Systems S.A.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Pracownik Sprzątający

dzisiaj

Sodexo Polska Spółka z o. o.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Pracownik gastronomii / Pracownik linii wydawczej

wczoraj

FUTURO GASTRO SEBASTIAN PAJĄK

mazowieckie / Warszawa, CH Sadyba

Oferujemy: Elastyczny grafik pracy Posiłki pracownicze Zniżki w sieci restauracji Zainteresowany osoby proszę o kontakt pod wskazanym numerem telefonu....

Więcej informacji

Bufetowa k/m

2025-06-19

ANNA SPERUDA-ŻYTEK "LIMBA" Usługi gastronomiczne

mazowieckie / Warszawa

Praca na wydawce w stołówce studenckiej. Wymagania konieczne: Zawód: Wydawca posiłków / bufetowy Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne...

Więcej informacji