rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił; wykrawanie, za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin, konserw; przygotowywanie z części zasadniczych elementów do produkcji wędzonek lub przeprowadzanie dodatkowej obróbki w celu uzyskania elementu handlowego; sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.; pakowanie mięsa; inne zadania zawodowe
Wymagania konieczne:Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: wykrawanie mięsa wołowego i wieprzowego
Wymagania inne:[Umiejętność 2] : skórowanie ręczne i mechaniczne; ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty)[Umiejętność 1] : wykrawanie za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych
Miejsce pracy:Kosów Lacki
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 33,50 PLN
Najnowsze komentarze