ZPC Milanówek jest firmą rodzinną. Od samego początku specjalizuje się w produkcji Tradycyjnej Krówki Milanowskiej znanej i kochanej przez konsumentów w całym kraju. Firma od 15 lat rozwija dodatkowo produkty z kategorii Fudge, Nougat oraz słodycze w czekoladzie, w tym produkty o niskiej kaloryczności. Produkty ZPC Milanówek, często nietypowe, są wybierane przez największe sieci na całym świecie i oferowane nawet w najdalszych zakątkach globu. Celem naszej firmy jest nieustanny rozwój i innowacja we wszystkich dziedzinach naszej działalności. Dbamy aby nasze produkty zaskakiwały swoją unikatowością i smakiem, jednocześnie wpisując się w aktualne trendy żywieniowe. Dostosowujemy nasz zakład do najnowszych standardów pracy, dbając aby nasz personel mógł funkcjonować w przyjaznym ale i nowoczesnym otoczeniu. Kierujemy się najwyższymi wartościami, zapewniając bezpieczeństwo, poszanowanie ludzkiej pracy oraz uwzględniając troskę o środowisko. Gwarancją najwyższej jakości jest wdrożenie przez ZPC Milanówek najbardziej wymagających certyfikacji takich jak: IFS Food, BRC, Smeta, RSPO, a także HALAL Assurance System.
Specjalista/Specjalistka ds. zapewnienia jakości
Miejsce pracy: Grodzisk Mazowiecki
Zadania:
- Opracowywanie i wdrażanie procedur jakościowych
- Kontrola i weryfikacja systemu bezpieczeństwa i zarządzania jakością
- Monitorowanie, analiza i weryfikacja procesów jakościowych
- Prowadzenie audytów wewnętrznych
- Kontrola zakładu pod względem GMP i GHP
- Nadzór nad niezgodnościami, udział w podejmowaniu działań naprawczych
- Przygotowywanie materiałów szkoleniowych dla pracowników produkcyjnych
- Szkolenie pracowników w zakresie standardów jakości
- Przygotowywanie raportów i dokumentacji jakościowej
- Kwalifikacja dostawców (kontakt z dostawcami, kontrola dokumentacji, ocena ryzyka)
- Nadzór nad zgodnością produktów z normami i tworzenie specyfikacji wyrobów gotowych
- Współpraca z laboratorium zewnętrznym
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe (chemia, technologia chemiczna, technologia żywności, bezpieczeństwo żywności lub pokrewne)
- Kilkuletnie doświadczenie na podobnym stanowisku, w tym minimum 2–3 lata w branży spożywczej
- Znajomość systemu HACCP, systemów jakości BRC, IFS
- Umiejętność prowadzenia dokumentacji jakościowej
- Umiejętność współpracy z klientami w zakresie wymagań jakościowych
- Samodzielność, dokładność, zdolności analityczne i umiejętność pracy w zespole
- Dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie
Oferujemy:
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w polskiej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności i doświadczenia
- Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16
- Przyjazna atmosfera oraz energiczny zespół współpracowników
- Możliwość rozwoju i zdobycia szerokiego doświadczenia zawodowego
- Dofinansowanie zajęć sportowych
- Prywatna opieka medyczna
- Zniżki na firmowe produkty i usługi
- Parking dla pracowników
- System poleceń pracowniczych
- Szkolenia podnoszące kwalifikacje
Najnowsze komentarze