przeprowadzanie czynności kontrolnych i nadzór sanitarny nad bezpieczeństwem żywności, warunkami produkcji, transportu, przechowywania i sprzedaży środków spożywczych, warunkami żywienia ludzi w zakładach żywienia zbiorowego, produkcji i obrotu materiałami i wyrobami przeznaczonymi do kontaktu z żywnością, suplementami diety, kontroli granicznych środków spożywczych,sprawowanie nadzoru nad wdrażaniem systemów jakości w zakładach żywienia i żywności,pobór próbek żywności i przedmiotów użytku do badań w ramach krajowego systemu urzędowej kontroli żywności i monitoringu,więcej informacji na stronie: https://www.gov.pl/web/psse-grojec/stazysta--mlodszy-asystent-w-sekcji-higieny-zywnosci-i-zywienia
Wymagania konieczne:Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: bezpieczeństwo żywności, technologia żywności, żywienie człowieka
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Obsługa komputera
Uprawnienia: prawo jazdy kat B
Wymagania inne:kierunek - dietetyka, zdrowie publiczne i pokrewne
Miejsce pracy:Grójec
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 7 000 PLN
Najnowsze komentarze