Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Twój zakres obowiązków
  • Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
  • Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
  • Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
  • Znajomość  procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
  • Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność do pracy w weekendy i święta.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Program Emerytalny,
  • Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
  • Program Rekomendacji Pracowników,
  • Prywatna Opieka Medyczna,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Młodszy Inżynier Branży Orurowania

dzisiaj

KTI Poland S.A.

mazowieckie / Płock

Więcej informacji

Samodzielny Specjalista ds. Sprzedaży

dzisiaj

Modlin Sp. z o.o.

mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki

Więcej informacji
Więcej ofert pracy