Chef de Partie – ala carte

Chef de Partie – ala carte
Obowiązki
  • Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej
  • Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni
  • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności
  • Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu
Wymagania
  • Doświadczenie w pracy minimum rok
  • Gotowość do wykonywania zadań w warunkach dużej presji czasu
  • Motywacja i pasja do gotowania, chęć rozwoju zawodowego
  • Doskonałe umiejętności komunikowania się i pracy zespołowej
  • Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP
Mile widziane
  • Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne
Oferujemy:
  • Praca w zespole otwartym na ludzi 
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub B2B
  • Liczne możliwości rozwoju zawodowego
  • Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
  • Możliwość dołączenia do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
  • Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
  • Program emerytalny
  • Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista ds. Sprzedaży z niemieckim i angielskim

wczoraj

TTEC

mazowieckie / Warszawa, Śródmieście

Więcej informacji

Przedstawiciel Handlowy HoReCa

wczoraj

MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

mazowieckie / Warszawa, Al. Jerozolimskie

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef Kuchni Brasserie

2025-06-11

Transgourmet Polska

mazowieckie / Siedlce

Twój zakres obowiązków zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie...

Więcej informacji

Szef kuchni

2025-06-05

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji