Chef de Partie – ala carte

Chef de Partie – ala carte
Obowiązki
  • Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej
  • Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni
  • Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności
  • Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu
Wymagania
  • Doświadczenie w pracy minimum rok
  • Gotowość do wykonywania zadań w warunkach dużej presji czasu
  • Motywacja i pasja do gotowania, chęć rozwoju zawodowego
  • Doskonałe umiejętności komunikowania się i pracy zespołowej
  • Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP
Mile widziane
  • Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne
Oferujemy:
  • Praca w zespole otwartym na ludzi 
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub B2B
  • Liczne możliwości rozwoju zawodowego
  • Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
  • Możliwość dołączenia do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
  • Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
  • Program emerytalny
  • Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe

Najnowsze oferty pracy:

Architekt kreatywny

dzisiaj

BBGK Architekci Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, Blisko tramwaj, metro, autobus, PKP Powiśle

Więcej informacji

Pielęgniarka / Pielęgniarz

dzisiaj

LUX MED Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, Ursynów, ul. Belgradzka 18

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef kuchni

2025-07-22

CFI Hotels Group

mazowieckie / Warszawa, Ursynów, ul. Łączyny 5

Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte,...

Więcej informacji

Szef kuchni

2025-07-11

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji