Szef kuchni

Szef kuchni w hotelu 4* Warszawa
 
Warsaw Plaza Hotel to czterogwiazdkowy hotel w południowej części stolicy, wyróżniający się nowoczesnym designem, wyśmienitą kuchnią oraz przestronnymi salami konferencyjnymi stwarzającymi idealnie warunki do organizacji spotkań biznesowych, a także niezapomnianych imprez okolicznościowych.
 
Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:
 
Szef kuchni
Miejsce pracy: Warszawa, Ursynów, ul. Łączyny 5
Jak będzie wyglądała Twoja praca? 
  • podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez)
  • aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich towarów
  • w razie potrzeb zmieniamy menu i przygotowanie nowego, będzie kolejnym wyzwaniem
  • ponadto ważna będzie organizacja pracy Zespołu kuchni w Hotelu, a także nadzorowanie prawidłowego funkcjonowania kuchni
  • i na pewno, wraz z działem sprzedaży, nieraz poprosimy o przygotowywanie specjalnych ofert gastronomicznych i policzenie kosztów
  • zaprosimy Cię do współpracy z Dyrekcją, a także Pracownikami z innych działów.
Czego oczekujemy?
  • przede wszystkim miłości do gotowania i chęci do działania
  • kilkuletniego doświadczenia na takim stanowisku, koniecznie w hotelu
  • entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
  • znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w gotowaniu oraz zarządzaniu Zespołem.
Co oferujemy naszym Pracownikom:
  • stabilną i odpowiedzialną pracę
  • konkurencyjne wynagrodzenie połączone z systemem bonusowym
  • przyjazną i partnerską atmosferę w pracy
  • preferowane stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

Najnowsze oferty pracy:

Architekt kreatywny

dzisiaj

BBGK Architekci Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, Blisko tramwaj, metro, autobus, PKP Powiśle

Więcej informacji

Pielęgniarka / Pielęgniarz

dzisiaj

LUX MED Sp. z o.o.

mazowieckie / Warszawa, Ursynów, ul. Belgradzka 18

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef kuchni

2025-07-11

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji

Chef de Partie – ala carte

2025-07-10

Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA

mazowieckie / Jachranka

Obowiązki Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni restauracyjnej Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni...

Więcej informacji