Szef / Szefowa Kuchni w Restauracji Pracowniczej

Szef / Szefowa Kuchni w Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Radom
Nr ref.: 01.08.2025
Twój zakres obowiązków:
  • Zarządzanie zespołem w restauracji
  • Planowanie menu
  • Przygotowywanie posiłków
  • Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi
  • Przygotowywanie ofert
  • Dbanie o czystość i stan restauracji
  • Obsługa kasy fiskalnej
Nasze wymagania:
  • Minimum 3- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Znajomość HACCP
  • Pozytywna energia, komunikatywność i wysoka kultura osobista
  • Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Mile widziane:
  • Umiejętność posługiwania się programami służącymi do kontroli stanów magazynowych
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
Oferujemy:
  • Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-15:00
  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w międzynarodowej organizacji
  • Atrakcyjny pakiet socjalny m.in. prywatną opiekę medyczną, Multisport, bony na święta (wg regulaminu), ubezpieczenie na życie
  • Płatny program poleceń pracowniczych
  • Program Wsparcia Pracowników – indywidualna pomoc z zakresu psychologii, prawa i finansów dostępna 24/7
  • Nauka języków obcych – darmowa platforma lub lekcje z lektorem
  • Dodatkowe dni wolne na wolontariat i badania profilaktyczne
Klauzula informacyjna:
Informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sodexo Polska Sp. z o. o., z siedzibą w Warszawie (02-231), przy ul. Jutrzenki 137. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbędzie się w celu przeprowadzenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody, w celu udziału w przyszłych rekrutacja i przechowywania ich w bazie rekrutacyjnej Sodexo Polska Sp. z o.o. przez okres 2 lat. Podstawą prawną naszych działań jest art. 6 ust 1 lit. c Rozporządzenia Ogólnego o Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej: „RODO”). Odbiorcą podanych przez Panią/Pana danych osobowych mogą być podmioty trzecie wspierające Sodexo Polska Sp. z o.o. w procesie rekrutacji (doradztwo w zakresie rekrutacji, wsparcie w zakresie IT). Przy czym podmioty te przetwarzają dane wyłącznie zgodnie z naszymi zaleceniami. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych do innego administratora, skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy prawa. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych, zbieranych przez nas na podstawie art. 22¹ Kodeksu pracy (imię/a i nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce zamieszkania lub adres do korespondencji, wykształcenie oraz przebieg dotychczasowego) jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji ww. celu. Konsekwencją niepodania tych danych osobowych będzie brak możliwości udziału w procesie rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pana/Pani dobrowolnej zgody. Wyrażona zgoda może zostać wycofana w każdej chwili. Oświadczenia dotyczące Pana/Pani danych osobowych , w tym o wycofaniu zgody należy kierować zwrotnie na adres mailowy podany w danych kontaktowych. W razie jakichkolwiek wniosków lub skarg związanych z Pana/Pani danymi osobowymi może się Pan/Pani kontaktować z nami poprzez formularz dostępny na stronie Internetowej www.pl.sodexo.com

Najnowsze oferty pracy:

Serwisant

dzisiaj

Klient portalu Praca.pl

mazowieckie / Grójec

Więcej informacji

Serwisant

dzisiaj

Klient portalu Praca.pl

mazowieckie / Konstancin-Jeziorna

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef kuchni

2025-07-27

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji

Szef kuchni

2025-07-22

CFI Hotels Group

mazowieckie / Warszawa, Ursynów, ul. Łączyny 5

Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte,...

Więcej informacji