Szef / Szefowa Kuchni w Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Radom
Nr ref.: 01.08.2025
Twój zakres obowiązków:
- Zarządzanie zespołem w restauracji
- Planowanie menu
- Przygotowywanie posiłków
- Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi
- Przygotowywanie ofert
- Dbanie o czystość i stan restauracji
- Obsługa kasy fiskalnej
Nasze wymagania:
- Minimum 3- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku
- Znajomość HACCP
- Pozytywna energia, komunikatywność i wysoka kultura osobista
- Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Mile widziane:
- Umiejętność posługiwania się programami służącymi do kontroli stanów magazynowych
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
Oferujemy:
- Pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-15:00
- Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w międzynarodowej organizacji
- Atrakcyjny pakiet socjalny m.in. prywatną opiekę medyczną, Multisport, bony na święta (wg regulaminu), ubezpieczenie na życie
- Płatny program poleceń pracowniczych
- Program Wsparcia Pracowników – indywidualna pomoc z zakresu psychologii, prawa i finansów dostępna 24/7
- Nauka języków obcych – darmowa platforma lub lekcje z lektorem
- Dodatkowe dni wolne na wolontariat i badania profilaktyczne
Najnowsze komentarze