Szef kuchni

Szef kuchni
Miejsce pracy: Siedlce, ul. Armii Krajowej 5
Browar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - poszukuje do współpracy - Szefa kuchni
Główne zadania: 
  • zarządzanie zespołem kuchni
  • opracowywanie karty menu restauracji 
  • kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów 
  • zarządzanie zaopatrzeniem, optymalizacja stanów magazynowych i kontrola kosztów 
  • nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP i wszelkich procedur pracy kuchni 
  • efektywna współpraca z Managerem i pozostałym zespołem restauracji 
Nasze wymagania: 
  • doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni 
  • kreatywność w tworzeniu menu oraz dbanie o najwyższą jakość potraw 
  • umiejętność zarządzania zespołem i delegowania zadań 
  • dobra organizacja pracy 
  • zaangażowanie i odpowiedzialność 
Oferujemy Ci:
  • formę zatrudnienia - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem (umowa o pracę, B2B)
  • atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do umiejętności i doświadczenia 
  • możliwość rozwoju osobistego  i szkoleń wraz z młodym, ambitnym zespołem 
  • prywatną opiekę medyczną dla Pracowników i ich rodzin 
  • ubezpieczenie na życie 
  • talony na święta 
  • pracę w renomowanej restauracji o stabilnej pozycji na lokalnym rynku  
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Montażysta - Instalator Elementów Wykończeniowych

dzisiaj

Nyquista Herse sp. k.

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Digital Media Planner z doświadczeniem

dzisiaj

MTR Media Sp. z o.o. Sp. Komandytowa

mazowieckie / Warszawa, Ostra 20

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef / Szefowa Kuchni w Restauracji Pracowniczej

wczoraj

Sodexo Polska Spółka z o. o.

mazowieckie / Radom

Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem w restauracji Planowanie menu Przygotowywanie posiłków Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi...

Więcej informacji

Szef kuchni

2025-07-27

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji