Szef kuchni

Szef kuchni
Miejsce pracy: Siedlce, ul. Armii Krajowej 5
Browar Restauracyjny Brofaktura w Siedlcach, ul. Armii Krajowej 5 - poszukuje do współpracy - Szefa kuchni
Główne zadania: 
  • zarządzanie zespołem kuchni
  • opracowywanie karty menu restauracji 
  • kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów 
  • zarządzanie zaopatrzeniem, optymalizacja stanów magazynowych i kontrola kosztów 
  • nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP i wszelkich procedur pracy kuchni 
  • efektywna współpraca z Managerem i pozostałym zespołem restauracji 
Nasze wymagania: 
  • doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni 
  • kreatywność w tworzeniu menu oraz dbanie o najwyższą jakość potraw 
  • umiejętność zarządzania zespołem i delegowania zadań 
  • dobra organizacja pracy 
  • zaangażowanie i odpowiedzialność 
Oferujemy Ci:
  • formę zatrudnienia - do uzgodnienia indywidualnie z wybranym kandydatem (umowa o pracę, B2B)
  • atrakcyjne wynagrodzenie dopasowane do umiejętności i doświadczenia 
  • możliwość rozwoju osobistego  i szkoleń wraz z młodym, ambitnym zespołem 
  • prywatną opiekę medyczną dla Pracowników i ich rodzin 
  • ubezpieczenie na życie 
  • talony na święta 
  • pracę w renomowanej restauracji o stabilnej pozycji na lokalnym rynku  
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.

Najnowsze oferty pracy:

Specjalista ds. obsługi klienta z językiem duńskim

dzisiaj

Concentrix

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji

Dyrektor Biura

dzisiaj

Polski Związek Tenisowy

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef / Szefowa kuchni

2025-08-27

Brofaktura

mazowieckie / Siedlce, ul. Armii Krajowej 5

ZADANIA: Zarządzanie zespołem kucharzy Tworzenie i kontrola menu Nadzór nad jakością dań i przestrzeganie standardów Optymalizacja zaopatrzenia i...

Więcej informacji

Szef / Szefowa Kuchni w Restauracji Pracowniczej

2025-08-22

Sodexo Polska Spółka z o. o.

mazowieckie / Radom

Twój zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem w restauracji Planowanie menu Przygotowywanie posiłków Zarządzanie Food Costem oraz stanami magazynowymi...

Więcej informacji