Szef kuchni

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars
Szef kuchni
Miejsce pracy: Mokobody
Numer: StPr/25/1180
OBOWIĄZKI:
Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Godziny pracy do indywidualnego uzgodnienia.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku

Miejsce pracy:

Mokobody


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

- wysokość wynagrodzenia do indywidualnej negocjacji w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydata

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach

Najnowsze oferty pracy:

Doradca Klienta ds. HoReCa

dzisiaj

Transgourmet Polska

mazowieckie / Radom

Więcej informacji

Regionalny Kierownik Sprzedaży – Obsługa Posprzedażna

dzisiaj

BAIC

mazowieckie / Warszawa

Więcej informacji
Więcej ofert pracy

Podobne oferty

Szef kuchni

dzisiaj

CFI Hotels Group

mazowieckie / Warszawa, Ursynów, ul. Łączyny 5

Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte,...

Więcej informacji

Szef kuchni

2025-07-11

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

mazowieckie / Mokobody

Zarządzanie personelem. Tworzenie menu restauracji. Tworzenie menu restauracji. Nadzór nad jakością serwowanych dań. Prezentacja potraw w formie bufetowej...

Więcej informacji